Je maandelijkse Welnessbox in huis

Ben je het ook zat om eindeloze etiketten en kleine lettertjes te lezen? Vind je het ook een gedoe om je producten bij verschillende bedrijven en merken aan te schaffen? Stel dan maandelijks je box samen bij Young Living met troepvrije producten, producten die je gezondheid ondersteunen ipv in de war schoppen. Met de aanschaf van je Starter Bundel heb je al een heel mooi begin gemaakt met het stapje voor stapje vervangen van je hormoon verstorende producten naar gifvrije producten. Nu de keuze om dit door te zetten.

Maandelijks bestellen is DE manier om door te gaan op deze goede weg. Je kijkt elke maand naar de producten die er op gaan en vervangt deze voor een gifvrij product van Young Living en daarnaast doe je jezelf een extra olie cadeau om je oliecollectie verder uit te breiden en dit te gaan ontdekken.

Essential Rewards ofwel ER is je maandelijkse welnessbox die je zelf samensteld voor minimaal 50 PV*. Deze maandelijkse box laat jou op de voordeligste manier genieten van alle producten. Het geeft rust om één keer in de maand te kijken welke producten je voor die maand nodig hebt en daarnaast krijg je het ook gewoon thuis bezorgd!

Meer voordelen van Essential Rewards:

  • Lagere verzendkosten
  • Rewards punten sparen

Ontvang punten voor toekomstige bestellingen met iedere ER-bestelling. Hoe langer je meedoet, hoe meer je wordt beloond! Voorbeeld: Als je in de eerste 3 maanden van je lidmaatschap iedere maand een bestelling van minimaal 50 PV* plaatst, ontvang je voor iedere maand 5 punten die je kunt inwisselen voor gratis producten. Hoe meer je bestelt, hoe meer punten je verdient die je kunt inwisselen voor producten.

  • Je wordt beloond als je 3, 6, 9 en meer maanden achter elkaar bestellingen plaatst. Je krijgt een gratis olie van Young Living bij de bestelling! Daarnaast ontvang je na 12 opeenvolgende maanden een exclusieve melange!

 

Essential Rewards is een loyaliteitsprogramma waarbij je voordeel haalt als je opeenvolgend besteld. Het is geen abonnement waar je aan vast zit en waarbij je tot aankoop verplicht bent. Op elk gewenst moment kan je Essential Rewards aan en uitzetten middels een simpel belletje naar de klantenservice, geen gekke addertjes onder het gras want wie houdt daar nou van?

Essential Rewards was een gamechanger in ons gezin.
Het motiveerde ons om elke maand stappen te zetten naar een betere gezondheid voor ons gezin. Ik hoefde niet meer verschillende winkels en webshops af voor al mijn verschillende producten maar verplaatste mijn uitgaven naar mijn maandelijke welnessbox. Zo probeerde ik elke maand weer nieuwe producten en werd meer en meer fan. Onze maandelijkse bestelling bestaat voornamelijk uit NingXia (en supplementen), daarna onze vaste huishoud en verzorgingsproducten en als extra bestel ik de oliën die we vaak gebruiken en een nieuwe olie om te ontdekken. Ondanks dat Young Living dus voornamelijk bekend staat om het gebruik van oliën is het meer onze favoriete drogisterij.

*PV = Personal Volume. Aan elk product zit een puntenwaarde gekoppeld die bijna gelijk staat aan het bedrag in euro’s.