Over Joyce

Ik ben Joyce, getrouwd en moeder van drie kinderen.

Ik hou van het gezinsleven en alles wat daar bij komt kijken. Ons gezinsleven en het thema ‘gezin’ staat elke dag centraal. Zonder mijn gezin zou ik mijn bedrijf niet begonnen zijn en zonder mijn bedrijf zouden we ons gezinsleven niet kunnen inrichten zoals we nu doen.

Op dit moment wonen we met ons gezin in een camper wat de balans tussen werk en gezin voor ons kloppend maakt. Daarnaast waren we toe aan een groot avontuur met elkaar en dat is het zeker!

We may not have it all together, but together we have it all!

Digital Nomad zijn met ons gezin

 

Door te bouwen aan mijn distributeurschap binnen Young Living en daarin te groeien maken we onze droom waar om veel tijd met het gezin door te brengen en op dit moment te reizen. Toen ik begon had ik niet durven denken en dromen zoveel gezinnen mee te nemen in de overstap maken naar het gebruik van natuurlijke producten en gebruik van etherische oliën. Om daarnaast met voor wie willen verder te bouwen aan onze online community: A Touch of Joy Tribe.

Ik kan werken waar ik wil zolang ik maar een internetverbinding heb. Daarnaast deel ik mijn tijd vrij in om zo een goede werk-gezinsverhouding te vinden. Voor nu maken we trips door Europa en is onze thuisbasis in het Hoge Noorden, Groningen. Als we in Nederland zijn staan we met de camper bij familie en als het weer begint te kriebelen gaan we weer op pad. Voor nu zijn we in Schotland, Kroatië en Denemarken geweest om in de winter onze dagen door te brengen in het warmere zuiden.

Digital Nomad gezin

We hebben de vrijheid om zelf onze werk- en gezinstijd in te delen en dat gun ik elk gezin. 

Natuurlijk ouderschap

Mijn weg naar natuurlijk ouderschap en meer…

In 2017 stond mijn leven op zijn kop want ik werd moeder! Ik pleit allereerst voor meer cursussen over wat dat nou precies allemaal teweeg brengt, maar dat terzijde. Er ging een nieuwe wereld voor ons open aan het gebruik van materialen, stoffen en producten. Ik ging mij heel bewust afvragen: ‘Wat wil ik voor mijn kind?’ zowel in opvoeding als waarmee ik mijn kind in aanraking breng. Hierdoor ben ik onder andere meer de ingrediëntenlijsten van producten gaan lezen en ik kan je eerlijk zeggen, dat valt niet mee. Als je denkt dat de producten in de winkel gezond zijn voor jezelf maar zeker voor je kindje, well think again…

De weg naar de wolletjes en natuurlijk ouderschap groepen had ik zelf gevonden maar qua producten bleef ik switchen en zoeken naar een vaste plek waar ik alles kon aanschaffen.

Van enthousiaste klant naar eigen bedrijf 

 

Eind 2018 leerde ik het bedrijf Young Living kennen. Allereerst was ik alleen geïnteresseerd in de oliën. Dit was namelijk een interesse die ik al had vanaf mijn tienertijd, wellicht kon ik hier nu iets mee in mijn gezin. Net als de meeste mensen begon ik met een Starterbundel met 12 oliën in een diffuser.

Ik ben deze op mijn gemakje gaan ontdekken en pas daarna kwam ik erachter dat de oliën maar een onderdeel zijn van dit mooie bedrijf en ik hier eindelijk een plek had gevonden waar ik AL mijn natuurlijke producten kan aanschaffen. Van persoonlijke verzorging tot natuurlijke schoonmaakmiddelen. Allemaal van hoge kwaliteit en met de gezondheid van mijn gezin in gedachten. Niet meer moeilijk doen over het lezen van labels maar transparante informatie over de herkomst van de producten en met dezelfde visie op gezondheid en welzijn als dat ik heb voor mijn gezin. Al helemaal na het zien van de veranderingen in ons gezin was ik om: ‘Dit moeten meer moeders weten!’.

 

Zo is mijn eigen zoektocht, enthousiasme en de hoeveelheid positieve ervaringen uitgegroeid tot een hobby en vervolgens naar mijn volwaardige baan. Ik hoop ook echt dat het introduceren van etherische oliën binnen jullie gezin en het stapje voor stapje vervangen van je producten ook naar zo’n succes en plezier mag leiden! Ik help je er in ieder geval graag bij.

Eigen ondernemer

2018

Begonnen met Young Living starterbundel

2022

Prachtige community met +600 members

Na het zien van de veranderingen in ons gezin was ik om:

‘Dit moeten meer moeders weten!’.

De beste start

Met de aanschaf van een Starterbundel 

heb je een compleet pakket in huis.

Babywearing Cosleeping Essential Oils kind of mom

Laten we een keertje bellen of appen

Zit je met een heleboel vragen voor je een Starterbundel aanschaft? Dat begrijp ik heel goed! Laat hier je gegevens achter zodat we verder kunnen kletsen en je daarna met vol enthousiasme en overtuiging kan starten.

Over Joyce van der Es:

Ik ben er om jou te helpen de overstap te maken naar een gezonder leven middels het gebruik van natuurlijke producten en etherische oliën, je te leren ergonomisch je kindje te dragen of door middel van Tikva lessen (online & fysiek).

Wil je meer lezen over het gebruik van etherische oliën, het gebruik van natuurlijke producten en hoe wij ons nomadenleven leiden? Volg mij dan via social media