Start jouw business

Wanneer je actief de oliën en producten van Young Living gaat gebruiken doe je ervaringen op die je onmogelijk niet kan delen met je omgeving. Je kan mensen naar de site van Young Living sturen of verwijzen naar mij zodat ze ook een Starterbundel kunnen aanschaffen maar het is veel leuker als je zelf een Starterbundel verkoopt.

Herken je dit?

Z

Je wilt minder weg zijn van je gezin en meer tijd doorbrengen met je kinderen

Z

Je bent het zat om te werken voor een baas en wilt de vrijheid om te bepalen waar en wanneer je werkt

Z

Je wilt gezinnen helpen de overstap te maken naar het gebruik van natuurlijke producten en het bieden van tools voor een gezonder gezinsleven

Z

Je wilt meebouwen aan een netwerk waarin je moeders met elkaar verbindt

Z

Je wilt ondernemen op een manier die helemaal bij je past en geen dingen doen die niet goed voelen

Z

Je wilt je onderdeel voelen van een community, een groter geheel en niet alleen op je eigen ondernemerseilandje dobberen.

Z

Je wilt van je hobby je werk maken en plezier hebben in wat je doet

Z

Je wilt jezelf blijven uitdagen en nieuwe dingen leren zodat je jezelf blijft ontwikkelen

Je wilt meer

Je wilt meer gezinstijd

Je wilt meer vrijheid

Je wilt meer verdienen

Je wilt jezelf meer persoonlijk ontwikkelen

Je wilt jezelf meer onderdeel voelen van een community, een groter geheel.

Een succesvol bedrijf komt je zeker niet aanwaaien maar het is mij ook gelukt! Ik was een kersverse moeder met een leuke baan maar ik wou ons leven anders vormgeven. Met dat doel voor ogen heb ik bovenstaande weten te bereiken door mijn vrije momenten te pakken en mijn eigen bedrijf op te bouwen. Zo werkte ik in de avonden, weekenden en tussen de slaapjes van de kinderen door.

Inmiddels heb ik de vrijheid waar ik naar op zoek was. Ik plan zelf mijn werkmomenten in en gezinstijd staat centraal is ons alledaagse leven. Ik mag andere moeders helpen stappen te zetten naar gezondheid en welzijn voor hun gezin en werk dagelijks met een gedreven team die hierin meehelpen en meebouwen.

Een succesvol bedrijf komt je zeker niet aanwaaien maar het is mij ook gelukt! Ik was een kersverse moeder met een leuke baan maar ik wou ons leven anders vormgeven. Met dat doel voor ogen heb ik bovenstaande weten te bereiken door mijn vrije momenten te pakken en mijn eigen bedrijf op te bouwen. Zo werkte ik in de avonden, weekenden en tussen de slaapjes van de kinderen door.

Inmiddels heb ik de vrijheid waar ik naar op zoek was. Ik plan zelf mijn werkmomenten in en gezinstijd staat centraal is ons alledaagse leven. Ik mag andere moeders helpen stappen te zetten naar gezondheid en welzijn voor hun gezin en werk dagelijks met een gedreven team die hierin meehelpen en meebouwen.

Stel je voor dat…

Z

… je semi-passief inkomen verdient terwijl je gezinstijd doorbrengt en leuke dingen onderneemt

Z

… je elke maand gratis je favoriete verzorgings- en huishoudproducten in huis hebt

Z

… je kan werken waar en wanneer je maar wilt

Z

… je werk, hobby en jezelf ontwikkelen kan combineren

Z

… je echt kan toewerken naar het realiseren van je dromen

Dream big foto

Stel je voor dat een merk waar je van houd je zou betalen om een product te delen waar je razend enthousiast over bent… oh, wacht

Brandpartner worden

Als je een eigen onderneming wil starten met de producten van Young Living dan ben je brandpartner.

Wat doe je als brandpartner dan eigenlijk precies?

Net als dat je andere moeders tips geeft over welke kinderspullen echt handig zijn om te gebruiken en in welke winkel je dat leuke kruippakje hebt gekocht, verwijs je naar Young Living en hoe blij je daar mee bent.

We geven elkaar dagelijks tips over waar we producten kopen. Die ene borstkolf, dat fantastische opvoedboek, dat schattige rompertje. Allemaal productervaringen waar wij blij mee zijn en daar een ander mee willen helpen. Dat is allemaal gratis marketing wat je dagelijks doet, je krijgt er niet voor betaald.

Young Living is een netwerkwerkmarketing bedrijf en krijg je dus WEL betaald door jouw geliefde product met een ander te delen.

Word jij Brandpartner?

Word jij brandpartner

Start met een Starterbundel

Het is echt waar, je koopt jezelf niet in met enorme bedragen. Je kan je onderneming starten door alleen je Starterbundel aan te schaffen. Je bent gebruiker en liefhebber van het product.

Oprechte interesse is key

Je bent iemand die enthousiast is over denken in natuurlijke oplossingen voor alledaagse ongemakken en ondersteuning. Vanuit dat enthousiasme deel je omdat je de ander ook datgene toewenst wat voor jou en je gezin zo goed helpt en werkt.

Jezelf uitdagen en ontwikkelen

Een succesvol eigen bedrijf hebben vraagt om je comfortzone op te zoeken en daar overheen te gaan. Je vindt het wellicht spannend maar wat geeft het een boost als je weer wat nieuws hebt gedaan en geleerd.

Je netwerk bouwen en gebruiken

Je kan workshops geven bij je thuis of bij familie/vrienden/kennissen/collega’s in je netwerk maar ook social media, online aanwezig zijn, is een goede manier om een groot publiek te bereiken met wat jij te delen hebt met de wereld. Ook kan je vanuit je huidige praktijk, salon of winkel aan de slag. Zolang je maar zichtbaar bent in je omgeving op een manier die bij jou past. Het helpt als je al een netwerk hebt maar dit is zeker geen eis om te starten of succesvol te zijn.

A Touch of Joy Tribe

A Touch of Joy Tribe, onze community, is voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke oplossingen voor een betere gezondheid en welzijn. We zijn altijd aan het leren en groeien en brengen eenvoudige, weloverwogen, kleine veranderingen aan die een enorme impact op je welzijn zullen hebben, het opnemen van hoge kwaliteit etherische oliën in je levensstijl. Als je op zoek bent naar natuurlijke manieren om je beter, zelfverzekerder en in vrede te voelen met wat er in en op je lichaam is, dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Op welk punt in je leven je ook staat, onze community zal je verwelkomen. We zullen je ondersteunen op de manier die het beste bij jou past. Young Living is een zegen geweest voor onze families, en we willen dat het ook een zegen voor jullie is. We willen graag met je meelopen, je begeleiden en je in staat stellen om de controle over je gezondheid te nemen en druppel voor druppel een gelukkiger, gezonder huis te creëren.

 

De oliën zijn slechts maar een klein deel. Onze support groep, passie, aanmoediging, begeleiding, middelen en persoonlijke ondersteuning zullen een ongelooflijk verschil maken bij het transformeren van de gezondheid van je geest, lichaam en huis. We zijn voornamelijk actief online maar organiseren ook leuke jaarlijkse team-events om elkaar te ontmoeten. Het is tijd om de oliën van Young Living op te nemen in je dagelijks leven!

 

Het maakt uit bij wie jij je Starterbundel aanschaft. Je wordt dan namelijk automatisch onderdeel van de community waarbij diegene is aangesloten. Sluit je daarom bij iemand aan die bij je past zodat je ook onderdeel wordt van een team die bij JOU past.

Business impressie

Je bepaalt je eigen intensiteit. Wil je af en toe iemand aanmelden als deze op je pad komt? Wil je hier een serieuze onderneming van maken zodat je kan stoppen met je huidige baan en je leven kan inrichten zoals jij dat wil? Ook dat kan! Het succesvol opbouwen van een bloeiende onderneming vraagt de juiste mindset, de wil om te groeien, gedreven en consistent te werk gaan.

Ben je nieuwsgierig geworden? Word dan brandpartner in mijn team!

Sluit je aan bij de community

Als je nog vragen en twijfels hebt stuur mij een bericht zodat we samen kunnen afspreken om elkaar beter te leren kennen en waar ik al je vragen kan beantwoorden.

Mail mij gerust via info@joycevanderes.nl of stuur lekker makkelijk een berichje via social media

Hoeveel ga ik verdienen?

Dat is van verschillende factoren afhankelijk. Lees de Income Discloser van Young Living (Income Disclosure Statement | Young Living Essential Oils) om een beeld te krijgen. Je kan een extra zakcentje verdienen om je producten mee te betalen of je gaat verder naar rang Silver+ om er echt een inkomen uit te halen.

Wat moet ik investeren?

Het enige wat je nodig hebt is een Starterbundel. Die kan je enthousiast gaan gebruiken om vervolgens je persoonlijke ervaringen te delen. Daarnaast kan je investeren in persoonlijke groei, buiten wat Young Living biedt om, om de beste ondernemersversie van jezelf te worden maar dat is helemaal aan jou.

Hoe help ik iemand verder met het gebruiken van Young Living producten?

Als jij je Starterbundel aanschaft word je onderdeel van onze community, A Touch of Joy. Start iemand met een Starterbundel via jou, dan mag hij/zij ook onderdeel worden van de community met genoeg informatie om je weg te vinden.

Ik weet nog zo weinig over alles wat Young Living te bieden heeft

Young Living heeft het grootste aanbod aan etherische oliën op de markt. Daarnaast koop je er al je producten van cosmetica tot schoonmaken. Heel logisch dat je niet gelijk vanaf het eerste begin expert bent over alles wat Young Living te bieden heeft. Gaandeweg leer je en daarom ben je een enthousiaste gebruiker waaruit het delen natuurlijk voortvloeit. Onze community is er om je te helpen en te inspireren.

Wanneer haal ik er een inkomen uit?

Eerst bouw je toe naar je maandelijkse bestelling volledig te kunnen betalen met je commissie. Dit is voor velen een mooi doel om natuurlijke producten in huis te hebben waar ze niet voor hoeven te betalen. Je potje voor de drogisterij is daarmee betaald. Als je naar de Income Discloser van Young Living (Income Disclosure Statement | Young Living Essential Oils) dan is Silver vaak de rang dat je ‘side hustle’ overgaat naar je vaste baan en inkomen.

Over Joyce van der Es:

Ik ben er om jou te helpen de overstap te maken naar een gezonder leven middels het gebruik van natuurlijke producten en etherische oliën, je te leren ergonomisch je kindje te dragen of door middel van Tikva lessen (online & fysiek).

Wil je meer lezen over het gebruik van etherische oliën, het gebruik van natuurlijke producten en hoe wij ons nomadenleven leiden? Volg mij dan via social media