A Touch of Joy Tribe is voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke oplossingen voor een betere gezondheid en welzijn. We zijn altijd aan het leren en groeien en brengen eenvoudige, weloverwogen, kleine veranderingen aan die een enorme impact op je welzijn zullen hebben, het opnemen van hoge kwaliteit etherische oliën in je levensstijl. Als je op zoek bent naar natuurlijke manieren om je beter, zelfverzekerder en in vrede te voelen met wat er in en op je lichaam is, dan ben je hier aan het juiste adres!

Op welk punt in je leven je ook staat, onze community zal je verwelkomen. We zullen je ondersteunen op de manier die het beste bij jou past. Young Living is een zegen geweest voor onze families, en we willen dat het ook een zegen voor jullie is. We willen graag met je meelopen, je begeleiden en je in staat stellen om de controle over je gezondheid te nemen en druppel voor druppel een gelukkiger, gezonder huis te creëren. 

De oliën zijn slechts maar een klein deel. Onze support groep, passie, aanmoediging, begeleiding, middelen en persoonlijke ondersteuning zullen een ongelooflijk verschil maken bij het transformeren van de gezondheid van je geest, lichaam en huis. We zijn voornamelijk actief online maar organiseren ook leuke jaarlijkse team-events om elkaar te ontmoeten. Het is tijd om de oliën van Young Living op te nemen in je dagelijks leven! 

Het maakt uit bij wie jij je starter bundel aanschaft. Je wordt dan namelijk automatisch onderdeel van de community waarbij diegene is aangesloten. Sluit je daarom bij iemand aan die bij je past zodat je ook onderdeel wordt van een team die bij JOU past.

Laten we beginnen…